Server configuration and maintenance
If you need maintenance of Windows or Linux servers by experts with years of experience, please contact us. We will find the best solution for you regardless of whether it is a contractual maintenance or a periodic maintenance on request.
Loše održavan, spor i nedostupan poslužitelj je najskuplji poslužitelj!
Vjerujemo da ste se susretali s navedenim pojmovima i situacijama, no kao i većina drugih ne poduzimate ništa dok zapravo nije prekasno i dok ne počne glavobolja zbog gubitka podataka, korisnika i refundiranja sredstava proizašlih iz loše usluge i nedostupnosti kako poslužitelja tako i servisa.Održavanje, konfiguracija i optimizacija poslužitelja i servisa

Bilo da imate potrebe za ugovornim (redovnim) ili periodičkim (na zahtjev) uslugama održavanja poslužitelja ili servisa, stojimo Vam na usluzi.
Naš stručan tim koji ima iza sebe dugogodišnje iskustvo u održavanju, projektiranju i planiranju računalnih mreža i poslužitelja, odgovorit će se na sve Vaše zahtjeve.

U ponudi imamo uslugu održavanja Windows i Linux poslužitelja i pripadajućih servisa:

Web poslužitelji Apache, IIS, Ngnix FTP poslužitelji (IIS FTP, ProFTPd, PureFTPd, FileZilla)
Baze podataka MySQL, Postgre SQL, Ms SQL DNS poslužitelji (BIND, MyDNS, NSD, dr.)
Backup rješenja Mail serveri (Postfix, Courier, Dovecot, Exim)
Patchiranja i nadogradnje servera i servisa Migracija podataka i korisnika
AntiMalware i AntiVirus rješenja Optimizacija baza podatakaŠto to znači u praksi?

Navedene radnje konfiguracije, optimizacija i praćenja poslužitelja i servisa rezultiraju nesmetanim radnom poslužitelja bez ikakvih problema, pazeći pritom na brzinu rada, dostupnosti servisa i čuvanja integriteta podataka. Sve navedeno rezultira smanjenjem konačnih troškova budući da su scenariji poput gubitka podataka, havarije sustava, hakerskih napada i dr. jako malo vjerojatni te nema potrebe za daljnih ulaganjima i intervencijama.

Održavanje, konfiguraciju i optimizaciju svih servisa i poslužitelja izvodimo isključivo s udaljenim pristupom (bez izlaska na teren) pomoću RDP i SSH servisa ili dr. softvera za udaljeni pristup.
Kliknite ovdje i zatražite ponudu bez obveze
Services
Website development Web application development Facebook application development Windows application development SEO Optimization
Hosting & domains
Cloud hosting VPS Servers Backup storage Radio Streaming SSL Certificates Domain registration
Marketing
Graphics design and services Google AdWords advertisement Facebook advertisement
Info and support
Contact